Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Келси Хоупъфъл от Ла Джола, Сан Диего, се срещна със 76-годишния Гай Бон Джовани от Анкоридж, Аляска, в час по йога, който той започна да посещава, след като загубва жена си.

Двамата започнали да разговарят след приключване на часът им и бързо се превърнали в приятели.

Те признават, че между тях имало мигновено привличане, не било любов от пръв поглед и че романът им започнал две години по-късно.

Те признават, че между тях имало мигновено привличане, не било любов от пръв поглед и че романът им започнал две години по-късно.

„Реших да опитам нещо ново и избрах час по йога в местната фитнес зала“, казва Келси.

„Започнах да изследвам обкръжението си и хората в класа. В крайна сметка очите ми се свързаха с мъж, когото смятах за актьор и комик – Джордж Карлин. Той взе подложката си и я премести точно до мен. Помислих си: Моля?!.”

“След като часът приключи, Гай попита дали бих искал да му бъда приятел. Бях смаяна, защото това беше прост въпрос, който бях виждал как децата питат други деца. Говорихме сами в тази фитнес зала два часа и когато си казахме чао, той просто си тръгна. Нямаше поискан телефонен номер, нито фамилия, нито гаранции, че ще се видим някога отново.”

Ето как започна всичко:

“В началото атракцията за мен беше гласът му и способността му да разказва история. Можех да го слушам с часове.”

Двойката сега е в открита връзка, но признават, че са били изправени пред критики от страна на семейството на Келси заради 48-годишната им разлика.

Щастливата двойка обича да ходи на походи и да изследва нови градове и щати и дори гледат заедно пиеси.

За Келси обаче тези прекрасни моменти са оцветени в тъга, защото тя знае, че едва ли ще остарее с любовта на живота си.

„Имаме красиви моменти заедно. Един ден започнах да плача пред него, защото изпитвах радост на друго ниво и след това изведнъж се сетих, че той е по-голям от мен с 48 години и има по-малко лета пред себе си от мен. Сега му казвам, когато се страхувам да не го загубя, защото един ден в живота ми ще настъпи момент, в който той вече няма да бъде с мен и искам сега да знае, че винаги съм била истинска с него и че той изпитва моята признателност и любов. Моля се за това всеки ден”, казва Келси.

„Гай, бидейки стар и мъдър, ми казва, че няма смисъл да плачем за смъртта, докато тя не се случи и че трябва да сме тук сега и да се обичаме, доколкото можем.”

Въпреки всички неприятности около тяхната връзка през пролетта на 2020 г. Келси решава да разкаже на семейството си за връзката им.

Когато излизат заедно, Келси и Гай признават, че непознати си мислят, че тя е негова внучка или гледачка, но когато се представят като двойка, за щастие не са получили язвителни забележки.

Това е нещо, което Келси вярва, защото непознати осъзнават колко щастливи са заедно, независимо от възрастта им.

„Когато дойде време да споделя със семейството си за връзката си с Гай, това беше заради пандемията. Вирусът COVID-19 заразяваше най-вече възрастните хора и аз се притеснявах, затова избрах да обсъдя връзката ни със семейството си. Най-сложният разговор за мен беше с баба ми по майчина линия, защото тя се влюби в мъж с 18 години по-възрастен и тя е негова вдовица от 26 години. Мисля, че чувствах, че ще бъда точно като нея, само с една любов в живота си”, казва Келси.

“По-добре сме заедно и мисля, че хората усещат това, когато ни срещнат и видят колко сме щастливи.”

За Келси едно от най-хубавите неща в отношенията с възрастова разлика е да се научи да оценява времето, което двойката прекарва заедно.

Двойката вече е неразделна и дори обмислят да се оженят.

„Друга полза от разликата във възрастта ни е, че мислим колко струва времето ни на земята днес“, казва Келси.

„Гай има опит в живота и споделя своята мъдрост със спонтанност и грижа. Той е най-важният човек в живота ми и най-добрият пример за това как да остаря здрава и да бъда щастлива във всеки етап от живота си. Вече не се страхувам да се превърна в стара жена.”

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *