Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева ще свалят картите с едно сензационно признание и романтично предложение в ефира на „Събота вечер с БНТ” на 15 май. Дали това е новата светска двойка – ще разберете в събота от 21:00 часа по БНТ 1, когато Ненчо ще падне на коляно пред Симона, а тя ще се потопи в прегръдката му, предава Standartnews.

Освен това, Митко Павлов ще предизвика Балабанов да покаже няколко таланта накуп – да влиза скоростно в различни образи докато пее и свири на тарамбука. Ще разберем и какво е „тенис на лак”, и колко добре се справят Ненчо и Митко с него. Симона ще разкрие тайната на съвършено тяло с „диетата с шоколад“, както и защо посещава само мистериозни партита от затворен тип.

Освен това Митко Павлов ще покаже как прави шпагат и колко добре е подготвен за отбора по художествена гимнастика, чрез демонстрация на упражнения с бухалки и лента. За десерт, Нели Петкова ще впечатли с имитаторски талант в едно разбъркано музикално предизвикателство. Ще представи и новото си видео, на което самата тя е режисьор.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *