Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Легендата на бокса Майк Тайсън разкритикува Флойд Мейуедър, че изобщо е приел да се бие срещу безименен аматьор.

Критиката бе споделена в интервю на Тайсън в Инстаграм по повод двубоя на Мейуедър с ютюбъра Пол Уогън, предава “Гонг”. Последният издържа 8 рунда и дори разклати боеца.

В срещата нямаше съдии, а боксьорите дори не принадлежат към една и съща категория и битката не съвпадна с никакви боксови правила, защото не спазва протоколите и дори не достигна нивото на спаринг сесия.

Динозавъра обясни, че такъв двубой дори обижда. “Мисля, че Флойд трябва да остане в играта, но не мисля, че трябва да се бие в тежка категория. Трябва да продължи да се бие с момчета със собственото му тегло. Какво, по дяволите прави? Да се бие отново с Пакиао!”, каза Железния Майк, който миналата година се би в демонстративен мач срещу Рой Джоунс.

Президентът на UFC Дана Уайт също беше критичен. “Точно това е бил боксът винаги. Създавате шум около битка, за която казвате „о, това ще бъде вълнуващо “, а след това го гледате и изключвате телевизията. Мисля, че пропилях една нощ. Не искам хората да се чувстват така, когато изключват телевизора след среща на UFC “, каза Уайт пред UFC Арабия.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *