Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е осъден на първа инстанция да плати обезщетение от 10 000 лв. на Мая Манолова за “претърпени неимуществени вреди от противоправно поведение на ответника, изразяващо се в неверни клеветнически твърдения”, съобщава БГНЕС.

През ноември 2019 г. кандидатът за кмет по това време Мая Манолова внесе искова молба срещу лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов за неимуществени вреди от неистински и опозоряващи негови твърдения. Искът бе за 15 000 лв.

Решението на съда може да бъде обжалвано.

Тези твърдения бяха направени по време на интервю на Борисов от 1 ноември 2019 г. в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Тогава Борисов каза следното: „Възмутен човек, който е при тях (в щаба на Манолова – б.р.) и ги слуша, ми каза, че може да попитате „Снощи към 19:30-19:40 ч. във Волуяк дали госпожа Манолова е правила там среща с ромите да прави такива уйдурми…Снощи по негови думи около 19:30-19:40 ч., конспиративно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: „ГЕРБ ми платиха, Фандъкова ми плати, за да гласуваме за нея”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *