Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Охранителна камера засне шокираща гледка в американския щат Флорида, който е обитаван от странно същество, наподобяващо динозавър, съобщи БЛИЦ.

Кристина Райън се притеснила сериозно, когато в 3:40 сутринта на телефона й се появило известие за засечено движение в двора на къщата й. Американката изгледала видеото и замръзнала от ужас – в тъмнината видяла чудовище, което за секунди притичало през двора ѝ на задни лапи.

Домакинята била категорична какво вижда – неизвестното същество, посетило я по тъмна доба, било малък велоцираптор.

„Що за животно ще се разхожда по тези места в 3:40 сутринта? Може би съм прекалила с карикатурите, но това, което виждам, е велоцираптор или някакъв друг вид бебе динозавър. Някои хора виждат голяма птица, но това за мен е глупост – виждат се предните крака!”, коментира тя.  

Жената публикува зловещите кадри на страницата си във Фейсбук и буквално взриви мрежата. В коментарите под публикацията интернет потребителите не спира да излагат своите теории за странното същество, посетило я по тъмна доба. Предположенията са безброй – от пуйка, избягала от близка ферма, до мистичната Чупакабра.

„Сериозно, това е куче в костюм на алигатор или динозавър с каишка”, пише фейсбук потребител.

„Може би това е лисица със стърчаща назад опашка”, предполага друг.

„Чупакабра! Всичко е възможно”, отбелязва трети.

Но има и по-правдоподобни варианти. Мнозина предполагат, че белият знак на гърба на „създанието“ може да бъде идентификационен знак или част от кучешки нагръдник.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *