Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

В първия епизод на 15-ти сезон от култово телевизионно предаване “Черешката на тортата”, честта да посрещне и нахрани своите гости, имаше инфлуенсърката Джейми Елиас, която е с ливански корени. Тя реши да посрещне останалите участници в предаването с типични ястия за Ливан.

Младата Инстаграм звезда шокира аудиторията с липса на елементарни познания в кухнята и негостоприемство.

Ето и сборен материал с всички гафове по време на участието на Джейми в предаването:

Всички изцепки на инфлуенсърката бяха широко обсъждани в социалните мрежи. Стотици хора споделиха възмущението си в коментари под нейни публикации и тези на продукцията.

Инфлуенсърката сподели с последователите си в Инстаграм, че дарява цялата сума от хонорара си с благотворителна цел.

Под снимката на договора си с предаването, тя написа:

,,За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за “по-достойно” от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид. Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от “Черешката на тортата”, възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си – правя го, защото така го чувствам и така е редно.
А вие, какво запомнихте от мен?!
#черешкатанатортата🍒🎂

Въпреки опита и да намали нападките към себе си, тя отново беше критикувана и действието и беше прочетено като “жалък ПР ход”

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *