Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас
Обещаните от кандидат-купувача на Левски 3,5 милиона долара капаро за придобиване на акциите на клуба няма да пристигнат, пише “Меридиан Мач”.

Британският инвеститор ще може да преведе не повече от 1 милион, тъй като законодателни пречки не му позволяват да напълни касата на “сините” с повече.

Двете страни подновиха преговорите вчера, след като те бяха замразени от петък. Диксън и Благой Георгиев се озоваха на морето, където оглеждали и хотели, които в момента са обявени за продан.

Разговорите между двете страни ще продължат и днес, за да се разбере дали „сините“ ще приемат новото предложение. На този етап Диксън не смята, че това би било пречка, която може да провали сделката.

При положителна развръзка на „Герена“ ще разполагат с 242 милиона, които са отпуснати на Диксън от инвестиционен фонд.

Все още не е правена разбивка на парите по сезони, както се твърдеше. Възможно е първоначално Левски да разполага с по-голям бюджет, за да се изгради отбор, който да гони реални цели, а не просто да заявява такива, както се случи пред последното първенство, което бе пълно фиаско.

Естествено, сериозна част от парите ще бъде запазена и за мащабното строителство, което се планира да бъде извършено на „Герена“. Освен това „сините“ ще вдигат и нова база. Ясно е само, че Наско Сираков ще продължи да изпълнява длъжността президент, а това ще става и срещу заплата, която ще бъде компенсация за акциите му.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *