Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под знака на зодия Водолей винаги успяват да направят впечатление. Любезни, с приятно излъчване и богато въображение, те са приятна компания за разговори и забавление. Споделяме още 20 отличителни черти на зодията в следващите редове.

1. Водолеите са добре известни като свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не разчитат на хорските приказки.

2. Въпреки че изглеждат миролюбиви, те биха могли да покажат и своята гневна страна. Обикновено отнема много време, докато се достигне точката им на кипене, но случи ли се, ще ви покажат своето недоволство.

3. Водолеите не са добри лъжци. Те притежават много умения, но умението да убеждават с лекота обикновено не е едно от тях.

4. Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с необходимостта от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил много труден.

5. Водолеите имат лош навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало. Една от най-негативните черти и характеристики на този зодиакален знак е анализирането на нещата до такава степен, че заради това могат да изпитват емоционални и физически неразположения.

6. Водолеят винаги остава встрани от егото на авторитетни личности, защото не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото поведение.

7. Водолеят е саркастичен. Толкова естествено му се получава, че понякога не осъзнава, че го прави.

8. Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат в техния свят.

9. Водолеят може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите.

10. От друга страна е независим и често предпочита да разчита на себе си. Силен, самоуверен, рядко би потърсил чужда помощ.

Източник: Az-jenata.bg

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *