Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Илия Димитров, секретар на Българска федерация по таекуондо и един от най-добрите международни съдии в света, вече е член на Съдийската комисия в Европейската таекуондо централа.

Димитров е най-младият сред членовете на комисията, но не отстъпва по опит и възможности, пише ТопСпорт.

Родният съдия е реферирал в най-значимите форуми – световни и европейски първенства, Гран при финали и кръгове, Световни купи и международни турнири от най-висок ранг.

През 2016 г. влиза в състава на Топ 50 съдиите за Олимпийските игри в Рио. Димитров е един от най-дейните международни арбитри в страната, организатор на семинари за съдии, треньори и състезатели. Престижният пост в Европейската съдийска таекуондо гилдия на Димитров е с мандат от 4 години, през които се очаква активна работа и отговорности за развитието на съдийството в Европа.

Забележителни резултати за българския тим по време на приятелския мач с Azad University Team на престижната Супер Лига на Иран.

Състезанието е ежегодно и за 4-та поредна година събира най-елитните състезатели от Иран. С резултат 9:7 Влади Далаклиев завоюва победа за българския тим. След равни резултати срещу опонентите си, “златна точка” реши мачовете на Фарзад Золхадри, Митко Джорджев, Кристиян Златев в полза на противниците им.

С минимална разлика в резултата завършиха Александър Джорджев,Теодор Здравков и Даниел Ладжев.

Добрите резултати идват след повече от месец интензивни тренировки на нашия отбор под ръководството на Фарзад Золхадри. Вече трета седмица националите ни тренират на иранска земя с представителния тим на Иран .

От вчера в Техеран е и президентът на БФТ Слави Бинев, които бе посрещнат от легендите на Таекуондо Хасан Золхадри и Хади Саеи.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *