Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Понякога търсенето на секс услуги е доста интензивно. На млада проститутка се налагало да обслужва клиентите си с 2 минути промеждутък.

19-годишната Ели от Нотингам е влязла в бизнеса още на 16 и печели петцифрен доход, предава bg-voice.com. Тя е гостувала в телевизионно шоу за възрастни и там е разкрила особеностите и проблемите в професията си.

Закръглената тийнейджърка взема по 70 лири /84 долара/ за 15-минутен сеанс и е толкова търсена, че понякога не й остава време да се пооправи между двама клиенти, като има за това 2 до 5 минути. Тя може да си докара до 2000 долара на нощ, което значи до обработи 21 клиенти.

По думите й е ясно, че само първият клиент може да я види добре нагласена, за останалите тя се пооправя между сеансите и е доволна, ако й остане половин час време, за да се приведе във вид и да вземе душ.

„Зависи от това какви хора са си запазили час“ – казва тя.

Голямото търсене си има и своите недостатъци. Ели непрекъснато трябва да си осигурява хотелски стаи, защото живее при родителите си. Тя се оплака, че трябва да бъде внимателна с хотелите, защото много от тях правят невъзможно секс-работничките да действат там. Търси хотели без система за заключване с карта, защото това правело невъзможно проститутките да работят свободно в стаите.

Ели внимава и за безопасността си, затова подбира хотелски стаи с шпионка, за да види кой е дошъл на вратата, преди да го пусне.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *