Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Майка на две дъщери изпадна в истерия след като отвори неочаквана пратка, която се оказа, че е поръчала, докато била пияна, разкразва mirror.co.uk.

След една пиянска вечер с приятелките си, 30-годишната Джема Харви, получила пратка с картонена версия в реални размери на британския премиер Борис Джонсън.

Майката казва, че не би могла да бъде по-щастлива от изрезката от картон за £30 (66 лв.), тъй я забавлява по време на социалната изолация.

Джема казва: „Бях доста учудена, когато ми доставиха пратка след алкохолното парти. Нямах представа какво може да съдържа кутията, тъй като не си спомнях да съм поръчвала нещо. Не можех да спра да се смея, когато я отворих и видях Борис да ме зяпа.”

Джема, която е самотна майка, се шегува, че Борис Джонсън вече е нейната подкрепа в живота. Нещата не били толкова забавни за нея когато веднъж го помислила за крадец през нощта.

Тя каза: „Трябва да призная, че това е едно от най-добрите неща, които някога съм поръчвала. Той ни донесе толкова много забавни моменти по време на карантината. Приятелите ми смятат, че съм луда и дори ми купиха книги и тениски на Борис Джонсън за Коледа. Обаче се налага всяка вечер да го опаковам, защото непрекъснато забравям и го бъркам за случаен мъж в моята къща!”

Снимка: Caters News Agency

Джема признава, че е „масивен фен“ на Борис Джонсън. Тя казва: „Много хора не го харесват, но мисля, че е страхотен. Не е негова вина, че трябва да се изолираме. Просто ми се иска хората да правят както им е казано, за да можем да се върнем към нормалното!“

Поръчали ли сте нещо странно след твърде много питиета? Разкажете ни в коментарите.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *