Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Плеймейтката Николета Лозанова отряза дългата си коса, която в последните години се превърна в запазена марка за нея. Най-известната футболна половинка у нас дефилира с къса прическа за фотосесия към корица на списание Half.

„Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Нека заедно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предразсъдъци“, написа НиЛо в социалните мрежи.

Чаровното миньонче позира по традиция с оскъдно облекло за корицата на сп. Half. Николета все пак е единствената с дрехи на снимката – около нея се виждат двама голи мъже, единият от които е певецът Жоро, с когото плеймейтката е много добра приятелка.

Другото действащо лице е Иван Булкин, нашумял напоследък като “Мистър Пловдив”.

„Със сигурност всеки от нас е усещал желанието да бъде себе си, без да се налага да се преструва пред другите, да слага маски или да се срамува. Точно това ни мотивира да създадем един по-различен и по-свободен брой, който да преобърне стереотипите. Поканихме първата ни и единствена жена на корица, а именно Николета Лозанова, която разголи тялото и душата си пред нас“, обясниха от изданието.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *