Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

В момента целият свят обсъжда стила на Джил Байдън, предава ohfashion.ru. Някои казват, че е доста далеч от това да достигне Мелания, а други твърдят, че проявява повече смелост от съпругата на Тръмп.

Подобната на тези на дамите от европейския кралски двор рокля на Оскар де ла Рента, която Джил носеше по време на победната реч на новия президент, беше разпродадена за броени часове. За модните критици това беше достатъчно да обявят Джил Байдън за новата стилна икона.

Въпреки че 69-годишната Джил все още не е наследила официално титлата първа дама, всички модни портали вече говорят за нея. И с право. Въпреки че не показа много стил в тоалетите си, тя показа смелост в гардероба си.

При пристигането си в Белия дом, Мелания и нейният екип от експерти разработиха образ, който тя е следвала през цялото това време. Това е страхотно, защото нейните визии винаги са изглеждали перфектно. Палтата и роклите й почти винаги се допълваха от колани и високите токчета, които я правеха още по-висока и стройна, а перфектната прическа допълваше визията.

Почти всяка нейна снимка е събирало много положителни отзиви от експерти и фенове по целия свят.

Засега Джил само показа, че не се страхува да си играе с цветове и шарки. Често нейните визии са по-ярки и в това няма нищо лошо.

Въпросът е дали новата първа дама ще промени стила си на облекло според препоръките на екипа си от стилисти или ще продължим да се възхищаваме на живите й, интензивни облекла?

И вторият въпрос – Подобно на Мелания, дали ще избере дрехи от луксозни марки или както Мишел Обама ще популяризира млади дизайнери?

Спомнете си, че благодарение на Мишел, която облече червена рокля на малко известния тогава дизайнер Джейсън Ву, той моментално стана световно известен.

Засега е ясно само едно. Модната игра на Джил тепърва започва.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *