Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Легендарният вратар Икер Касияс публикува изявление в социалните мрежи, за да отговори на всички слухове от последните дни, след раздялата със съпругата му Сара Карбонеро. Медии в Испания посочиха, че бившия вратар на Реал (Мадрид) е изневерявал на журналистката с 29-годишната българка Надя Александрова.

Касияс обяви, че е подложен на медиен тормоз и ще потърси правата си в съда.

Публикацията на големия вратар:

„Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми.

Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз лични, ни причиняват непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше приятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца. За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз.

Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, които са свързан с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да докажат в съда.

Различни списания разпространиха новината за здравословното ми състояние, което предполага, че съм преболедувал болест, която преодолях. Това беше обикновена алергична атака.

Настоявам, че всички твърдения и невярна информация, които се генерират за мен, ще трябва да бъдат доказани през следващите месеци в съда”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *