Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Удивителни кадри, изтекли в мрежата, за които се твърди, че са заснети от миноносец на ВМС на САЩ, показват няколко триъгълни НЛО, предава Монитор.

Обектите са висящи в нощното небе над кораба, се съобщава на страниците на “Дейли Стар”, цитиран от “Блиц”
Мистериозните видеоклипове бяха изпратени от неизвестни лица през 2019 г. на режисьора Джеръми Корбел, който участва в създаването на документални филми за известни филмови компании като Netflix. Докладът споменава и за предполагаемия брифинг на разузнаването на въоръжените сили на САЩ по темата за неидентифицираните въздушни явления. 

18-секундно видео, заснето от разрушителя USS Russell, показва три едва различими балона, витаещи в небето. След това камерата улавя четвъртия обект, увеличава го, след което триъгълната форма на обекта става видима.

В допълнение към необичайното видео Джеръми сподели три снимки на неидентифициран летящ обект, направен от американския миноносец “Омаха”. Наблюдаваният сферичен обект свободно се потапя под водата, но не е възможно да се намери там, дори с помощта на подводница.

Тези две събития вероятно са свързани по някакъв начин с предишна история за няколко НЛО, прелитащи над разрушители край бреговете на Калифорния в продължение на няколко нощи, смята Джереми.

Пилотът на изтребител FA-18 изпратил на режисьора материали за третото наблюдение на НЛО, което се случило на 4 март 2019 г. Той твърди, че лично е снимал неидентифицирани летящи превозни средства от пилотската кабина на самолета.

Според Джереми трите случая са били обсъждани по време на таен брифинг в Пентагона.

Джеръми заяви на уебсайта си, че е отнело много време да анализира видеоклиповете, които е получил, и сега проверява тяхната автентичност. Той също така се надява, че тези случаи ще отбележат повратна точка в изследването на явлението НЛО.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *