Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Лудият репортер Даниел Петканов помоли за прошка съпругата си Александра Богданска, с която в момента са разделени.

Той направи това на рождения й ден като я поздрави с тяхна обща снимка. “Два различни светогледа, две различни души.. С малко повече компромиси ни чакат нови висоти! Честит рожден ден, Александра! Обичам те, много!”.

Думите му предизвикаха коментари на феновете, според които става ясно, че той е сгафилият и търси прошка от половинката си, писа „Телеграф“. Според други, раздялата им е само пиар с цел да привлекат внимание към себе си.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

5 Коментара

 • Михаела, 1 февруари, 22:32 @ 22:32 Отговори

  Адски тъпа “новина”. Жалко, че някой плаща на друг, който си губи времето пишейки такива тъпни, които се смятат за вярни и са както вече казах “новина”!

  • Михаил, 2 февруари, 11:53 @ 11:53 Отговори

   Имай в предвид, че много хора “нямат работа” и си губят времето в социалните мрежи четейки такива “новини”, по цял ден, или като са на работа.

  • Габриела, 2 февруари, 12:38 @ 12:38 Отговори

   А защо? Аз не смятам,че е за пиар тъй като имат наистина доста добри доходи и доста популярност! Всички знаят кои са не смятам че им трябва пиар!

 • Мими, 2 февруари, 12:11 @ 12:11 Отговори

  Много добър журналист, ако малко знаеше за техните отношения щеше да знае че не са разделени :д

 • Габриела, 2 февруари, 12:37 @ 12:37 Отговори

  Аз смятам,ме те са зрели хора които имат право на собствено желание и мнение! Не смятам,че точно “ние” сме тези които ще кажат какво трябва да се случи с тях. Имат глави на раменте си,имат акъл в главите си,имат и дете и то в никакъв случаи не трябва да ви бъде фактор! Когато двама човека не се разбират не търсете вината само в единия. Няма перфектни хора няма и да има. Това е техен личен избор,защото е техния личен живот и не смятам,че е нормално да пишете статии преди те самите да са казали версията. Не се месете в живота на хората и не клюкарствайте…Много е грозно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *