Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

От няколко месеца Нора Недкова се носи на крилете на любовта, издават нейни близки. Плеймейтката има ново гадже и твърди, че е влюбена в него. За разлика от предишния й мъж, който е от турски призоход, настоящият е българин и е само с няколко години по-възрастен от нея. Блондинката се надявала с приятеля й да се задържат по-дълго заедно, а защо не и да създадат семейство някой ден.

Заради новото си гадже Нора възнамерявала да направи подобрения във външния си вид. Доскоро тя се гордеела с естветвения си бюст, но сега искала да го напомпа допълнително със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка под натиска на мъжа си, чието име засега не иска да разкрива.

Преди това Недкова имаше любовник от турски произход, но връзката им приключи безславно. Запознати твърдят, че заможният господин бил официално обвързан. Зад гърба на съпругата си обаче въртял няколко красавици наведнъж. Плеймейтка бързо му омръзнала и я разкарал, като секнал и финансовите постъпления към нея.
Риалити звездата от „ВИП Брадър” прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с благодетеля си, но след като той я заряза, пътуванията й секнаха. Клюката гласи, че турчинът я изгонил с шумен скандал и поискал да му върне всички скъпи вещи, които й подарил.

Приятелки на блондинката издават, че тя била много разстроена от раздялата, но постепенно се съвзела и вече се чувствала добре с новото си гадже. Плеймейтката се вдъхновила да прави още подобрения във визията си, за да угоди на актуалния си любовник. До този момент тя твърдеше, че има само хиалуронова киселина в устните.
„Не съм си правила пластични операции. Всичко е ген. Може би един ден, след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и на тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си”, коментира Нора, когато се окичи с титлата „Мис Плеймейт”. Три години по-късно тя вече е размислила по въпроса и планира да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити звздата искала огромни бомби като на Николета Лозанова, които да разпалват мъжкото въображение.

За Недкова се говори, че е прекарала не един или двама през леглото си. Преди време тя имаше кратка авантюра с покойния бизнесмен Христо Сираков. Блондинката бе много разстроена от смъртта му и изля чувствата си в инстаграм. „Отиде си един страхотен човек, приятел и баща! Човек, който знаеше как да празнува живота си всеки ден! Мнозина не го разбираха и осъждаха начина му на живот. На тези хора той отвръщаше единствено с усмивка. Тези, които го познаваха, го обичаха, уважаваха и се учиха от него!
Христо, радвам се че те познавах и благодаря за всичко, което съм научила от теб ! Без теб няма да е същото! Няма да те забравим!”, написа разстоената варненка в личния си профил, писа “Уикенд”.

Нора неведнъж е споделяла, че силно вярва в любовта. Тя често публикува мъдри мисли и цитати на велики автори по тази тема.  „Понякога ми се иска да бъда отново на 16 и наивно влюбена… Изживявайте пълноценно всеки миг, защото дори да предстоят много по-вълнуващи събития, много по-богати дни и страстни нощи, вече няма да сте същите. След всеки изминал ден в нас остава една капка умора – отрова, която се трупа с годините. Наричаме я опит и често горчи”, философства Недкова в социалната мрежа.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *