Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Анализ за датата на предсрочните парламентарни избори на 11.07.2021г. дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази вибрация носи трудности при търсене на единомислие от различните политически формации. Тя има Сатурново влияние, свързана е с ред, закон, дисциплина, поставя нови правила пред хората. Може да има много спънки, пререкания, влизане в спорове, конфликти, докато се стигне до съглашение. Според нумеролога Нели Колева за обединяването е наложително да се правят компромиси от участващите, пише “Марица”.

Тенденцията е за видимо неспокойна 2021 година в политически аспект.

Хороскопи на много лидери сочат промяна, което води до бърза трансформация в политическия живот на България. Тези хороскопи влизат в дисхармония с голям космичен цикъл, което трае до 2029 година. Промяната е съдбовно предопределена, споделя нумероложката.

От нумерологична гледна точка направените анализи на нумерологични карти /портрет/ на повечето лидери на партии и коалиции доста ясно сочат, че следващото Народно събрание трудно може да изкара своя пълен мандат, заяви Колева.

“Според нумерологията и астрологията през юли и август, съответно 07 и 08 месец – има малко по-добра тенденция относно съставяне на кабинет, в съпоставка с предишната дата на изборите – 4 април. Обединяване като тенденция при съставяне на кабинет – неспокойни са летните месеци за доста лидери както от партия ГЕРБ, така и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.”

Предстоят неразбирателства както при съставяне на кабинет, така и в парламента. 

“Независимо от шарения 46-и парламент, който предстои да бъде избран, желателно е да има диалог между всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно събрание трудно ще намират „общ език““, каза още тя.

Според редица нумерологични, астрологични показатели, годината 2021-ва, както е видно и от краткия живот на 45-ото Народно събрание, вещае трансформации в политическия живот на страната, в много партии има хаос. Тази година предвещава дълбока промяна, която ще има последици през следващите 9 години. Това е космичен цикъл и касае периода до 2029 година.

За господин Борисов 2021-ва е свързана с трансформация, това е радикална и дълбока промяна. Тези реорганизации, реформи са през цялата година, както през 07 и 08 месец на годината, така продължават и през 2-то полугодие на 2021 г., прогнозира още Колева.

Според Нели Колева от астрологична гледна точка, композитната, рождена карта на Слави Трифонов сочи още позитиви – през идните месеци на 2021-ва, за датата 11.07.2021 г. на насрочените нови парламентарни избори.

И в същото време Слави продължава да ‚държи ключа към властта“. Това е отчетливо изразено от месец 10 /октомври/ 2021 година.

През погледа на нумерологията, както на астрологията, към момента и в периода до края не само на 2021 година, но и през цялата 2022 година, България се намира във „време на преход“ и дълбока трансформация, подобно на времето през 1990-1991-1992 година. Тази политическа промяна е видимо мъчителна и по-бавно случваща се в съпоставка със събитията преди 30 години.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *