Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Манчестър Сити и Челси изпитват сериозни съмнения и има вероятност да се откажат от идеят за Европейска Суперлига, съобщават от Sportal.bg. Това е станало ясно по време на днешния конгрес на УЕФА, на който бунта на 12-те клуба, които обявиха създаването на алтернативния турнир в неделя вечер, естествено бе основна тема. 

По-малко от половината от тимовете, които бяха обявени като основатели, са фанатично вярващи в идеята. Останалите продължават да имат сериозни съмнения за случващото се и може да решат да променят позицията си, тъй като са сериозно притеснени от изключително негативния отзвук по света, както и нарастващият натиск от страна не само на спортните организации, но и на политическо ниво. Тези тимове по-скоро са били мотивирани от перспективите за финансова изгода, отколкото от противоречията с УЕФА.

Това е в разрез с появилите се до този момент информации, че всички 12 клуба са абсолютно предани на идеята и нямат намерение да отстъпват. Отказ на някои от отборите може бързо да внесе нежелани пукнатини в плановете на бунтовниците и би могло да се окаже фатално за бъдещето на проекта.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *