Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Уитни Пейдж станала жертва на въоражен грабеж в Лас Вегас. Кола с трима мъже се прибрижили до нея и й подсвирнали. Впоследствие крадците похарчили 1000 долара от откраднатата от жената кредитна карта

Модел разкри ужаса, който е преживяла, бивайки жертва на въоражен грабеж от група мъже, след като отхвърлила арогантното им предложение.

26-годишната Уитни Пейдж от Флорида е свикнала да получава комплименти за тялото си и непрекъснато е подлагана на неприлични предложения онлайн. Тя има над 1,5 милиона последователи в Instagram и дори повече на OnlyFans профила си.

Моделката е не се оплаква от постоянно внимание, включително от преследвачи – както онлайн, така и офлайн. След скорошния инцидент, за който самата Пейдж сподели, моделката започнала да се притеснява за своята безопасност. Тя била толкова изплашена след случилото се, че вече обмисляла да закупи пистолет за защита.

„Имах няколко кибер преследвачи и неколкократно са ме проследявали до гаража ми или до бензиностанции – но най-страшният инцидент беше, когато бях ограбена в Лас Вегас“, казва Уитни пред Jam Press.

„Беше около Хелоуин и бях облечена като жена-котка. От една кола, с трима мъже, ми подсвирнаха и поискаха да отида до тях и да се кача в колата им. Директно отказах”, споделя тя.

“Чакайки Uber, колата с мъжете мина покрай мен, а един от тях изскочи с насочен към лицето ми пистолет. Той грабна чантата ми и се върна в колата. Всичко това ми се случи, защото им отказах да се кача при тях.”

Моделът анулира по-голямата част от кредитните си карти веднага след обира, но за съжаление забрави за една. По- късно открива, че точно с тази карта мъжете са отишли ​​да пазаруват в супермаркет.

Уитни казва, че те са похарчили 1000 долара в Walmart, но за щастие успяла да идентифицира крадците от камери за видеонаблюдение и на следващия ден полицията отишла в един от домовете на мъжете и тя си върнала всичките вещи.

“Детективът, който работи по моя случай, каза, че съм имала изключителен късмет и той никога не е виждал това да се случва през цялата му кариера”, заявява провокативната жена.

Моделката повдигнала обвинения срещу мъжете, но споделя, че инцидентът е оставил дълбоки белези, тъй като все още се притеснява да не бъде “мишена”.

Уитни вярва, че е станала жертва на атаката, защото често пътува сама и е „привлекателна“.

Травмирана, тя вече не излиза сама, особено през нощта. Моделът добавя: „Това е знак! Лоши неща могат да се случат на всеки и по всяко време. Какво, ако тези мъже ме бяха убили?”

“Вече винаги гледам зад себе си като вървя. Дори обмислям да си взема пистолет, за да се предпазвам.” „Параноична съм по отношение на мъжете, които се приближават към мен. Винаги мисля за най-лошото”, споделя тя.

“Не се чувствам в безопасност и е тъжно, защото съм много независима и чувствам, че не мога да правя определени неща, защото бих рискувала сигурността си.”

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *