Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Тийнейджър във Франция е арестуван, след като убил баща си с хладно оръжие, след това споделял кадри от местопрестъплението онлайн, съобщиха следователи, цитирани от АФП.

17-годишният младеж в Плоерен, град с около 6000 жители в северозападната част на Бретан, се обадил в полицията късно в събота, за да заяви, че “току-що е намушкал баща си в семейния дом”, се казва в изявление на прокурора Франсоа Турон.

При пристигането си полицията откри тялото на мъртвеца с множество рани от нож и арестува сина, който беше под въздействието на големи количества алкохол, предава БГНЕС.

Но преди полицаите да пристигнат, младежът вече изпратил видеоклип на сцената до около 40 души в социалните мрежи, каза Турон.

Полицията бързо свали видеото и беше създадено звено за психологическа поддръжка, което да помогне на получателите и техните родители, при всяка травма от гледането на зловещите кадри.

Според разследващите тийнейджърът, след като е пил на парти, се е отправил към дома, където баща му живеел сам от седмици, след като съпругата му и двете им деца са се изнесли.

Той влязъл, взел два ножа от кухнята, събудил баща си в спалнята и го започнал да го ръга, каза прокурорът.

Младежът казал на полицията, че е искал да сложи край на насилственото поведение на баща си, предизвикано от пиене, което според него е причинило много страдания на семейството.

Миналия месец майката на момчето подала жалба за домашно насилие срещу съпруга си. Тогава властите започнали наказателно разследване. След това тя напуснала семейния дом с двете деца на двойката.

Разследващ магистрат късно в понеделник обвини тийнейджъра в съзнателно непредумишлено убийство и публикуване на изображения, свързани с престъпление, включващо телесна повреда.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *