Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Общо 3 PCR теста трябва да бъдат направени на всеки, който ще присъства на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“. Това обявиха от Американската филмова академия във връзка с мерките, които възнамеряват да предприемат заради световната пандемия от коронавирус, съобщи Монитор.

Според информация, публикувана от сп. Variety, всички, които смятат да присъстват на събитието трябва да се проверят за COVID-19. И трите теста трябва да бъдат направени в седмицата преди самата церемония на 25 април.

С тези правила вероятно ще трябва да се съобрази и Мария Бакалова, която получи номинация за „Оскар“ в категорията за поддържаща роля. Към момента тя е все още в Лондон, където снима комедията „Балонът“ на Джъд Апатоу. Според правилата на Академията, българката ще трябва да напусне английската столица най-рано на 20 април, ако иска да присъства на галата в Ел Ей. PCR тестовете пък ще трябва да се направят на 19, 22 и в сутринта на 25-и април.

Преди да се отправят към церемонията пък всички номинирани и техни гости ще трябва да се карантинират за минимум 10 дни, в които нямат право да се виждат с хора извън домакинството си. Не става ясно как това може да се случи между 20 и 25-и април, но според Variety всеки трябва да изпрати на Академията за одобрение плановете си за пътуване. Това следва да се случи най-късно днес, като организацията, раздаваща Оскарите ще отговори до 12 април.

Цялата информация за това ще бъде поверителна, достъп до нея ще имат ограничен кръг от хора, сред които COVID консултанта на Академията. Документите ще бъдат унищожени преди 10 май.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *