Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Джулиан Фьорстер похарчила 50 000 британски лири, за да покрие цялото си тяло в татуировки.

Става въпрос за герои от комиксите на Marvel и DC. Тялото й е покрито с картинки на всички герои- от Iron Man до Joker и Batman. 33- годишната мама Джулиан, от Оберндорф, Германия, се вдъхновила за татуировките от любимците на сина си Константин.

Juliane Förster has spent £50k on covering her entire body in superhero tattoos

Посветена на това да прави сина си щастлив, когато Константин бил на три години, Джулиан започнала с татуировките. По себе си тя има татуирани изображения на много обичани герои като Спайдърмен, Железният човек и Капитан Америка.

Her superhero inkings were requested by her son when he was three years old

Оттогава колекцията й от комиксни татуировки значително се е увеличила. Джулиан, която е решила да направи първата си татуировка на 18 години, разкрива, че само дясната буза на дупето и лицето й са единствените области на тялото, които остават без татуировки.

Заедно с логото на Avengers на крака, тя има портрет на версията на Heath Ledger на Joker в The Dark Knight. Феновете на маската на Guy Fawkes ще разпознаят изображение от филма V. като Vendetta.

Изкуството по тялото й струва общо 50 хиляди британски лири. Джулиана признава, че винаги е била „очарована“ от татуировки и намира за „практически невъзможно“ да преброи колко е гравирала върху кожата си.

They include Iron Man, Spider-Man, the Avengers logo and The Joker

„Когато синът ми беше на три години, той поиска да си татуирам любимите му герои от комикси. Обичам да гледам филчета с него и нямам търпение да запозная и най-малкия си син, Конър, и доведения ми син Тайлър с всички супергерои, когато са по-големи. Просто никога не сте твърде възрастни за тях.”

Джулиана добавя: “Със сумата, която похарчих, със сигурност можех да си купя хубава кола, но татуировките ми са прекрасни и значат толкова много за мен.”

Her tattoos cover her entire body and she's been told by people they are 'disgusting'
Нейният татуиран външен вид спечели нейните последователи. През годините тя се превърна в мастилена сензация в Instagram. Джулиян е натрупала 142 000 последователи, които винаги й казват колко “секси” намират тялото й с мастило.

Макар да обича комплиментите, които получава онлайн, Джулиан обясни, че често е принудена да се сблъска с много критики. Някои хора дори я наричат “отвратителна”. Тя живее със семейството си, включително синът й Константин, сега 15-годишен, Конър и доведения й син Тайлър, петгодишен. Те живеят в малко селце и Джулиан споделя, че местните жители са смаяни от татуирания й вид.

„Там, където живеем, татуировките все още не са толкова широко разпространени. Хората често изглеждат малко изумени, когато видят моят боди арт, но светът се променя и се надявам, че и отношението към това ще продължи да се променя“, каза тя.

„Не всички харесват татуировки и някои хора ми казаха, че смятат, че моите татуировки са„ отвратителни “, което е жалко, защото мисля, че са прекрасни, но мога да се справя с това.“

Джулиан продължава: “Не всеки трябва да намира татуировките за красиви или да им се възхищава. Някои хора ми казват, че моите татуировки са грозни, докато други казват, че изглеждам наистина страхотно, така че се опитвам да не обръщам твърде много внимание на това, което хората мислят.”

Обезсърчена от критиците си, Джулиан не съжалява, когато става въпрос за пръскане на пари в боди арт. Тя казва: “Независимо какво мислят хората, моите цветни татуировки със сигурност оставят трайно впечатление.”

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *