Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Изнесени пунктове за ваксинация се откриват в кв.”Столипиново”. Два пункта ще започнат работа в събота, като при по-голяма натовареност има готовност да се разкрият и допълнителни. Хората, които решат да се ваксинират в тях, ще могат да изберат коя ваксина да получат.

Пунктът ще бъде разкрит благодарение на съвместната работа на РЗИ и кметството на район “Източен”.

“Преди 2 дни във вторник направихме среща с лидерите на квартала в кметството в Източен и всички се убедиха в ползата от ваксинацията, дори и аз който съм прекарал Ковид съм си поставил вече 2 дози”, каза кмета на района Иван Стоянов по БНТ.

Някои от жителите на квартала вече са готови да се ваксинират и с това да дадат личен пример на своите близки и познати.

“За да могат да се преодолеят всички тези проблеми, които не са само в нашата страна, а в целия свят, задължително имунизацията трябва да се направи, за да предпазим нас, семействата си и близките си”, казва жител на квартала.

Инициативата цели да обхване колкото се може повече от хора от квартала. За лицата, които не могат да пишат, са предвидени здравни медиатори, които ще им помагат да попълват нужните документи.

“Целта е да обхванем колкото се може повече хора. Затова броят на екипите и организацията в случая са много важни”, заяви д-р Калинов, директор на дирекция “Здравеопазване” в община Пловдив

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *