Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Федерален съдия в Ню Йорк нареди на анонимния ищец, който обвини актьора Кевин Спейси в сексуален тормоз, да разкрие самоличността си, съобщава Deadline.

Звездата от „Стар Трек“ Антъни Рап и мъж с инициали „С.Д.” заведоха съвместно дело за сексуално насилие, случило се през 80-те години на миналия век срещу американския актьор и режисьор Кевин Спейси през септември 2020 г.

Съобщава се, че мъжът, участвал в производството с инициали “С.Д.”, е бил уведомен от съда, че в срок от 10 дни трябва да разкрие истинското си име. Адвокатите на мъжа са уведомили съда, че емоционалното състояние на техния клиент не му позволява да продължи да участва открито в производството и той ще оттегли иска си, пише вестникът.

Големият скандал около Кевин Спейси започна с изявление на Антъни Рап, който каза, че когато е бил на 14 години, пияният актьор се е опитал да го изнасили.

Спейси заяви, че не си спомня инцидента с непълнолетния Рап, но въпреки това му се извини. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос също заяви публично, че е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси. Той обяви, че познава много други хора, попаднали в подобна ситуация.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *