Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Едно от най-любимите български семейства Даниел и Алекс Петканови шокираха последователите си с новината, че са пред поредна раздяла. В емоционално видео с продължитеност цял час те спорят за отношенията си пред аудиторията.

“Много сме различни по отношение на работата. Алекс е много пунктоална, гледа винаги да е точна, докато аз винаги закъснявам. Не обичам да ме пришпорват. Аз съм ок да отклоня с лека работа работен ангажимент”, признава Дани.

“Имам проблем с това да отказвам ангажименти, защото мисля, че губя ползи. Аз съм жена и имам по-кратък срок на годност, по-малко ще съм харесвана и актуална. Не съм Моника Белучи и се развиваме в по-малък мащаб.”, признава Алекс.

“Не ми е ок да живеем заедно, защото в 24-те ни часа вмъкваш много ангажименти. Ти си страхотна майка, но напрежението се усеща. Ние двамата сме много емоционални, аз мога да усетя, когато Алекс отвори вратата, какво се случва с нея. Много пъти съм казвал да си вдига цената, защото има свръх интерес”, продължи Дани.

“Аз два пъти си вдигнах цената, ако продължа да го правя, ще бъде неадекватно”, заключи Петканова.

Лудия репортер се оплаква, че Алекс използва факта, че изкарва повече пари от него и това го напрягало. “Ние работим в една и съща сфера, което е най-погубващото, защото сме денонощна заедно”, допълни тя.

“Аз нямам проблем с това, че ти изкарваш повече пари от мен, стигнахме дотам, че ти без да го казваш, се усеща, че това ти тежи. На мен не ми тежи и не ме комплексира. Ако аз бях IT специалист, щях да изкарвам много повече от теб, но аз се занимавам със същите неща като теб. В тази сфера жените са по-търсени от мъжете”, уточни Даниел.

“Какъв е смисълът да си го мериш вкъщи с мъжа си или жена си? Ти изкарваш много пари, а аз малко пари ли изкарвам”, попита той. “Не, но аз искам да ме превъзхождаш”, отговори му Александра.

Тя е предложила да отидат на психотерапевт. В началото той е бил категорично против. “Ходихме на три сеанса, след което Дани се отказа и аз продължих да ходя сама”, призна Петканова.

“Раздорът е бил апартаментът в София. Аз харесвам мястото, където живеем сега, но имаме забързано ежедневие и ми се налага рано сутринта да тръгна. Пътят до София е 40 минути и затова искам апартамент там, за да мога да оставя малкия на градина и да си свърша моите неща”, разкри Алекс.

“Преди две години двамата си имахме свои пари и общи разходи, които си деляхме. След като научихме, че съм бременна, имахме обща сметка”, допълни тя, като Дани уточни, че е бил против, защото е искал да има финансова независимост.

“Аз очаквах Дани като мъж да вземе инициативата за закупуване на апартамент”, допълни Петканова, докато мъжът й е бил твърдо против разделянето им на полове. За него било нормално да имат равни права и задължения.

“Като си скъсвам гъза от работа очаквах, че нещо ще направиш и ти, поне да намериш апартамент. Харесахме си жилище, но не ни стигнаха парите. Дани не искаше да теглим банков кредит, за да не го обремени”, допълни тя.

“За парите, които имахме, можехме да си купим друг апартамент. В момента цените на жилищата са адски високи”, каза Дани.

“На мен ми писна от това забатачено положение и затова казах, че ще изтегля кредит и ще си купя апартамент на мое име. Аз съм си го решила”, призна Петканова.

Двамата са взели апартамент под наем в София в “Левски Г”, но така и не го използвали.

Secret.bg припомня, че те вече се разделиха шумно, докато бяха гаджета. Тогава Даниел публикува чатове, от които стана ясно, че Александра му е изневярава. Двамата се сдобриха в къщата на “Биг Брадър”, където станаха семейство.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *