Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Популярният 31-годишен модел Салманса Роджърс от Швеция знае със сигурност всичките си силни страни, затова с гордост ги демонстрира в Instagram профила си. Тя обикновено избира тоалети, които разкриват почти цялото й тяло, но всеки път има някакви проблеми с точния размер.

В новите си постове Салманса позира къде ли не и то не много облечена. За да запази поне малко благоприличие тя се опитва да прикрие някои части от тялото си, но май никога не се е получава, пише Daily Star.

Момичето явно има проблеми с дрехите, защото всеки път те някак си й стоят твърде малки или прилепнати, а някой от тях почти не покриват гърдите ѝ. 411 000 последователи на модела обаче по никакъв начин не се чувстват зле от това, което виждат. Те оставят много ентусиазирани коментари под нейната снимки като някой от тях гласят следното: “О, изглеждаш невероятно, секси!”, “Не разбирам как някой може да мине покрай теб и да не се обърне.”, “Никога не съм мислил, че можеш да станеш още по-великолепна, но, както винаги, се изненадах!”.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *