Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

37-годишен мъж се озова зад решетките със съмнението, че от няколко месеца системно е изнасилвал 13-годишната си дъщеря, съобщава Агенция “Монитор”.

За гаврите потвърдиха пред агенцията от пресслужбата на прокуратурата в Пловдив.

Стоил Стоянов живеел със семейството си на ул. „Крайна“ в града на тепетата. Почти ежедневно той си позволявал да малтретира както жена си, която е на около 30 години, така и двете си деца. Освен дъщеря, имали и син. Преди няколко месеца обаче явно решил, че това не е достатъчно, а посегнал и сексуално на момиченцето. От дома на фамилията често се чували викове и крясъци, разказват съседи.

Преди дни обаче едни от съседите не издържали да слушат нон стоп разправии и подали сигнал в полицията в Пловдив. Оттам закопчали Стоил, след което станало ясно, че той насилвал сексуално дъщеря си. Мъжът е стар познайник на полицията. Стоил има дълго криминално досие, сочи справка в системата на МВР. Той имал множество криминални прояви за кражби, наркотици, както и регистрация за изнасилване от 2014 г.

В момента на адреса на семейството текат процесуално-следствени действия, които се провеждат под надзора на прокуратурата в Пловдив.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *