Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Принц Албер не счита за нужно подобни теми да се разискват публично

Принц Албер Втори отправи критики към принц Хари и съпругата му Меган по повод експлозивното им интервю с Опра Уинфри, предават от Nova.

В рядко интервю за Би Би Си Уърлд Нюз владетелят на Монако заяви, че не счита за нужно подобни теми да се разискват публично, визирайки откровенията на двойката за проблемите й с британското кралско семейство. Принц Албер Втори каза, че намира “публичната демонстрация на недоволство” за “неуместна”, предвид начина, по който беше изразена.

“Мога да разбера натиска, на който са били подложени, но въпреки това смятам, че подобен тип разговори трябва да се водят в семейството, а не да се разискват публично”, заяви владетелят на Монако.

Принц Хари и Меган Маркъл заедно със сина им Арчи се установиха в САЩ, след като през януари миналата година оповестиха, че се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство. Двойката неотдавна разкри, че очаква второ дете, момиченце.

Запитан какво би казал на принц Хари, принц Албер Втори отговори, че му желае “всичко най-добро”. “Надявам се, че в този сложен свят той има преценката и мъдростта, за да направи правилния избор”, сподели владетелят на Монако.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *