Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Всеки шофьор поне веднъж в живота си се е натъквал на подобна ситуация – започва изпреварване, но шофьорът на колата, която изпреварва, дава газ, за да го затрудни. Изглежда сме много силни в това.

Изключително популярно видео от социалните мрежи показва точно такъв случай, но съпроводен с няколко брутални нарушения. Не знаем къде точно се разиграва действието, но съдейки по заобикалящата гледка, това определено не е магистрала.

Видеото започва с кадър на километраж от автомобил BMW, който се движи с около 100-120 км/ч. Още тук очевидно имаме нарушение, тъй като в най-добрия случай ограничението на пътя е 90 км/ч.

Камерата премества поглед към огледалото, където виждаме автомобил Audi, започващ маневра по изпреварване. Шофьорът на BMW-то натиска газта докрай, за да не позволи маневрата да бъде завършена под съпровод на словесно излияние, което не бихме желали да цитираме.

Докато това се случва, камерата на няколко пъти показва километража на автомобила. Тук скорстта вече е над 200 км/ч – над двойно на ограничението в участъка и то при положение, че въпросното е 90 км/ч.

Вижте повече във видеото, което Autoclub.bg сподели на сайта си:

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *