Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

В Националния център за заразни и паразитни болести винаги ще има място за проф. Тодор Кантарджиев. Toва заяви проф. Ива Христова, която пое ръководството на звеното след пенсионирането на Кантарджиев. Тя определи новината като шок.

“С него работим повече от 10 години заедно. Минали сме през много успехи и битки и лично на мен ми дойде като гръм от ясно небе”, каза Христова по bTV.

По думите й успехите на НЦЗПБ през последните години се дължат основно на Кантарджиев. Тя го определи като доказан експерт с широки, енциклопедични познания и отличен организатор. “Ние сме работили като тандем много дълго време и за мен ще е удоволствие да работим така отново”, каза още Христова.

Междувременно трети ден продължава протестът в защита на проф. Тодор Кантарджиев. Колегите на пенсионирания директор настояват той да бъде върнат на поста му. Според тях той е добър професионалист и човек, който е работел всеотдайно. Те бяха категорични, че ще продължат с протеста, докато искането им не бъде изпълнено.

Над 2000 души са се включили в подписка, с която се настоява решението за пенсионирането му да бъде отменено. “Искаме да си върнем директора. Той е велик човек, искаме да остане на работа и да помага на нацията. Всички сме доволни от него, доказан човек”, каза служител в НЦЗПБ.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *