Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Първата дама Мелания Тръмп пусна в Twitter прощално видео съобщение, докато се готви да напусне Белия дом, подчертавайки “добротата” в първата си поява пред камерата след безредиците на Капитолийския хълм на 6 януари, предаде БГНЕС. В него тя казва на американците “правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано”.

“Мои съграждани, за мен беше най-голямата чест в живота да служа като първа дама на САЩ. Вдъхнових се от невероятни американци от цялата ни страна, които издигат нашето общество чрез тяхната доброта и смелост, доброта и грация”, започва първата дама във видеото.

Мелания не е виждана публично от навечерието на Нова година, когато се завърна от почивката си в Палм Бийч. Единствените ѝ коментари за бунтовете на 6 януари дойдоха пет дни след нападението, в което самата тя беше жертва.

“Правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано. Когато дойдох в Белия дом се замислих за отговорността, която винаги съм изпитвала като майка да поощрявам, упълномощавам и предавам ценности на добротата”, каза първата дама.

Тя прекарва голяма част от 7-минутното видео, проповядвайки за добротата, въпреки действията си през последните седмици и завършва като казва: “Възползвайте се от всяка възможност, за да проявите внимание към друг човек и да развиете добри навици в нашето ежедневие. При всички обстоятелства моля всички американци да бъдат най-добрите посланици. Съсредоточете се върху това, което ни обединява, издигнете се над това, което ни разделя. Винаги избирайте любовта пред омразата, мира пред насилието и другите пред себе си”.

“Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд завършваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си… За всеки член на военната служба и нашите невероятни военни семейства вие сте герои и винаги ще бъдете в мислите ми и молитвите ми. Мисля, че всички членове на силите за сигурност, които ни поздравяват навсякъде, където и да отидем, всеки час на всеки ден, стоят нащрек, за да пазят нашето общество в безопасност и ние ще им бъдем вечно задължени”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *