Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Последният сезон на The Crown предизвика повишен интерес към личния живот на принцеса Даяна. 

Една по една започват да се появяват нови подробности за трудната й връзка с принц Чарлз.

Много става ясно от писмата, които тя е писала до свои близки приятели през този период. Те ще бъдат продадени на търг много скоро. 

Преди това те не са били представени на широката публика.

 Повечето от тях са адресирани до най-добрата приятелка на лейди Ди – Лучия Флеча де Лима, съпруга на бразилския посланик във Великобритания. С нея тя сподели най-съкровеното- говорят за брак, деца, своите преживявания. Въз основа на съдържанието на писмата, може да се твърди, че те прекарват доста време заедно. Даяна дори има своя стая в къщата на бразилския посланик и съпругата му.

 След първата им среща през 1991 г. Даяна описва приятелката си като „красива дама с голямо сърце“.

От тези писма става ясно колко важни са били приятелите в живота на лейди Дий, особено по време на периода на раздора и последвалата раздяла с принц Чарлз. В едно от писмата Даяна разказва как е взела синовете си със себе си на една от вечерите с приятели.

„Момчетата бяха много развълнувани да участват в разговори с възрастни!“ 

Също така тя често благодари на близкия си кръг от приятели заЛични писма на принцеса Даяна ще бъдат пуснати на търг вниманието и приятното прекарване. Ръкописните писма на принцесата върху щампована хартия в двореца Кенсингтън ще отиват под чук за между 800 и 1500 паунда на брой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *