Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Член на Националния дом на традиционните лидери Инкоси Ксолие от Южна Африка беше неочаквано смутен по време на онлайн парламентарна среща на Zoom. Политикът говорил по сериозна тема – за смъртността по време на пандемия и работата на лекарите в изтока. Но изведнъж колегите му избухнали в смях.

Причината е, че в разгара на речта съпругата на въпросния политик влязла в стаята – чисто гола. Жената с уверени стъпки тръгнала право към съпруга си, но след това изчезнала от кадъра. Забавлението на политиците било прекъснато от председателя на комисията Фейт Мутамби, която помолила съпругата на Инкоси да се облече, пише Times Live.

“Инкоси, жената зад теб не е облечена. Виждаме всичко. Моля те, Инкоси, кажи й, че си на среща. Това, което виждаме, е поразително”, казва Фейт Мутамби.

Смутеният политик побързал да се извини. Фейт обаче му напомнила, че това не се случва за първи път. „Винаги, когато се срещнем с Вас, виждаме тази неприлична картина“, каза тя. По-късно служителят обяснил, че не е приятелски настроен към съвременните технологии и къщата му не е подходяща за дълги онлайн срещи. Срещата трябвало да се състои от седем до десет вечерта, но се проточила. И така съпругата му отишла до тоалетната, без да знае, че той все още е в срещата.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *