Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Продължават разпитите на свидетели по делото за катастрофата, при която почина журналистът Милен Цветков. Днес се провежда второ заседание, подсъдим е Кристиан Николов, предаде БТА.

Според семейство, което е било в автомобила си по време на катастрофата, Кристиан Николов и спътниците му са излезли от джипа и са правили нещо на задните седалки. По думите им, първоначално, те не са се поинтересували от състоянието на шофьора в другата кола – Милен Цветков.

Те и други свидетели казаха, че когато се е случила катастрофата, се е чул много силен трясък, подобен на гръм.

Охранител от мола, който се намирал в близост, обясни, че джипът на Николов се е движел много бързо. По думите му Цветков е казал, че е добре, като охранителят и други граждани са му помогнали да излезе от колата. След като са го придружили до тротоара да седне, някой е подал вода и е предложил да му бъде подложено нещо под главата. Свидетелят добави, че Кристиан Николов е бил близо до мястото, където е бил Цветков.

Трима свидетели припознаха Николов като водач на джипа. Казаха още, че е имало миризма на газ от колата на Цветков.

Друг свидетел разказа, че според него водачът на джипа, който е блъснал колата на Цветков, е правил сърдечен масаж на пострадалия.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *