Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Когато Холи Мадисън се премести да живее без наем в имението Playboy, тя изобщо не осъзнавала, че ще плаща за всички удобства в друга „валута“ – секс с Хю Хефнър. Сега на 41 години, амбициозната манекенка разказва как бляскавият живот бързо се превърнал в грозен кошмар.

Тя твърди, че е била откъсната от външния свят и била строго контролирана. Мадисън, която беше с Хефнър между 2001 и 2008 г., публикува през 2015г. взривоопасни мемоари за времето си, прекарано с издателя на Playboy, наречени Down the Rabbit Hole, разказва Bg-voice.

Сега телевизионната адаптация на книгата е в процес на създаване. В ролята на Мадисън ще влезе актрисата Самара Уивинг.

Поредицата ще покаже това, което Мадисън е видяла да се случва зад портите на имението Playboy – където младите жени получават наркотици и са насърчавани да участват в оргии с Хефнър два пъти седмично.

„Те знаеха, че това е включено в офертата, за да живеят там и го очакваха“, каза Мадисън.

Ето какво е преживяла Мадисън в харема на Хефнър:

Групов секс и хапчета за отваряне на бедрата

Нещото, започнало като парти, бързо се превърнало в кошмар за Мадисън.

Тя беше само на 20 и все още в университета, когато срещнала приятелка на Хефнър, докато работела като сервитьорка в Hooters. Момичето я поканило на парти в имението Playboy. Мадисън си помислила, че това ще бъде нещо еднократно, но скоро започнала да присъства на неделните му празненства край басейна всяка седмица.

След година купони, тя решила да се опита да стане една от жените на Хефнър, за да продължи да живее в Лос Анджелис. Тя смятала, че нито една от девойките там всъщност не е правила секс със застаряващия порно магнат, който тогава бил в средата на 70-те си години.

Илюзиите й обаче бързо се изпарили. Още на първия си „Нощен клуб“ с Хефнър и останалите, той й предложил Quaalude:

През 70-те те наричали тези хапчета „отварящи бедра“. Тя отказала наркотиците – но не успяла да откаже по-късно в имението, когато й казали, че е време да отиде в спалнята на Хефнър.

„Нямаше никаква интимност. Нито целувки“, пише Мадисън.

„Беше толкова кратко, че дори не мога да си спомня какво е усещането, освен да имам тежко върху себе си“.

Мадисън скоро осъзнала, че оргиите се случват като по часовник след Club Nights, всяка сряда и петък.

И не само сексът се случвал по график – Мадисън скоро установила, че е контролирана и по други начини. Тя имала строг вечерен час, към който трябвало да се придържа. Момичето трябвало да се откаже и от сервитьорската си работа и изобщо да се откъсне от външния свят.

Освен това Хефнър правил жестоки коментари за външния й вид, отказвал й да отиде на терапевт, когато изпаднала в депресия. Мадисън заяви, че ситуацията станала толкова отчайваща, че е обмисляла да сложи край на живота си.

Ситуацията започнала да се подобрява през 2005 г., когато заедно с другите  приятелки на Хефнър – Бриджит Маркуард и Кендра Уилкинсън, Мадисън участвала в риалити сериал, наречен The Girls Next Door.

Тя казва, че не са получили и стотинка за първата поредица, но в крайна сметка това й позволило да изкарва собствени пари и в крайна сметка да напусне Хефнър, което тя е направила окончателно през 2009 г.

След като Мадисън го напуснала, Хефнър се ожени за моделка, 60 години по-млада от него, Кристъл Харис, през 2012 г.

Той умря пет години по-късно на 91 години.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *