Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Тя е винаги усмихната, заразяваща със смеха си и позитивна. Тя е премина през много перипетии и трудности в живота, но винаги е извличала ползите от тях. Тя винаги гледа от добрата страна на нещата. Тя е Деляна Маринова или както всички я познаваме – Джуджи.

Обичана водеща разказва за приятелството, работата и трудностите в живота, но за тези трудности, на които Джуджи гледа разбира се с усмивка. Какво още разкрива Джуджи, може да прочетете в интервюто й пред Алекс Христов за TRENDY NEWS:

Джуджи, здравей! Ти си едно от най-усмихнатите и позитивни телевизионни лица у нас! Откъде идва този заряд за позитивизъм и тази вечна усмивка на лицето ти?

– Сигурно е заложено в гените ми….не знам, смятам обаче, че човек сам избира какво отношение да има към живота, към събитията, които му се случват и хората, които го заобикалят. Аз избрах да гледам на живота с усмивка – смятам, че дори и от най-лошото нещо, което ти се случва можеш да извлечеш някаква поука, да го погледнеш от смешната страна. Избрала съм да гледам на живота с ведър поглед и усмивка и той ми отвръща със същото.

Водеща си на предаването Healthy Lifestyle по Code Health TV, нова телевизионна медия. Можем ли да кажем, че си открила своята комфортна зона пред екрана?

– Аз винаги се чувствам комфортно на екран. Телевизионното студио е мястото, в което се чувствам в свои води, щастлива съм, обожавам работата си. Всяко едно предаване, което съм водила съм го правила с много любов и винаги съм имала късмета да работя със страхотни хора в екип. Телевизионната работа е екипна, много е важно хората, които стоят зад теб да обичат работата си и да я вършат със желание. И сега в Healthy Lifestyle по Code Health TV отново работя с прекрасен екип. Телевизията е съвсем нова, но вече набира скорост, освен моето предаване има още много хубави и стойностни предавания  с прекрасни водещи, лица наложили се в медийното пространство със своя професионализъм.

Когато застанеш в ефир в предаването си сравняваш ли го с воденето на “На кафе” или двете са коренно различни неща?

– Не, никога не сравнявам. Всеки телевизионен водещ има собствен начин на водене, собствена харизма, специфичен начин, по който седи на екран. А и аз никога не съм обичала да се сравнявам с когото и да било. Имам своя визия за това как искам да ми се случват нещата и вървя към целите си по моя си начин.

Като споменахме “На кафе”, няма как да не те попитам за Гала. Как запазихте толкова дълго приятелство си?

– Аз много обичам приятелите си, вероятно и те мен и може би затова всичките ми приятелства са от много години. С Гала е същото, приятелки сме вече повече от 20 години. Станахме приятелки преди да работим заедно в “На кафе”, останахме си приятелки и след като не работим вече заедно. В приятелството трябва да се инвестира непрекъснато любов, емпатия, внимание!

Децата ви ли са причината за това толкова силно приятелство и как се случи любовта между тях?

– Не, децата ни не са причина за приятелството ни, може би е обратното. А любовта им се случи както всяка една любов като избухване на нова Вселена!

Няма как да минем без обичайния въпрос. Ще има ли скоро внуци?

– Е, това е Божа работа, както се казва.  

В предаването “Черешката на тортата” видяхме колко обичаш Мари. Добра свекърва ли ще си според теб?

– Да, наистина много обичам Мари. Тя е изключително добро, възпитано и интелигентно момиче. Радвам се, че със синът ми са заедно и много се обичат. И разбира се, че ще съм много добра свекърва, аз ще съм една необикновена свекърва.

Как успяваш с такава лекота да приемаш живота или зад тази твоя вечна усмивка се крие тежък път?

– Всеки има някакви трудности в живота си, но както казах по-горе, човек сам избира с какви очи да гледа на случките  – добри или лоши, в живота си. Животът е прекрасен и трябва да го живеем с кеф.

През изминалата година завърши магистър по Филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ, обмисляла ли си да продуцираш някой български филм, сериал или тв предаване?

– Имам разни идеи, но няма още да казвам нищо. Когато стане – ще разберете. Не обичам да споделям предварително плановете си, малко съм суеверна.

Ще видим ли Джуджи скоро отново в някой сериал, според мен ролята на актриса много ти отива?

– Ооо, благодаря! С огромно удоволствие бих се снимала пак в киното. Чувствах се много добре, когато участвах в сериала. Работих със страхотни актьори и със страхотен екип. Беше много вълнуващо преживяване.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *