Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

След пръскане на £ 50 000 за пластична хирургия и подобрения на тялото, самотната майка Трейси Кис получава стотици изпълнени с омраза съобщения от жени, които я обвиняват, че е порно звезда, която се опитва да открадне съпрузите им, разказва Thesun.

През последните 15 години, 33-годишната Трейси е имала четири операции на гърди, бразилски лифтинг, нос, две операции на очите и дори има „дизайнерска вагина“ след лабиопластика.

Но докато тя най-накрая се задоволява с външния си вид, провокативните снимки, които тя споделя в Instagram, предизвикват ежедневни злоупотреби.

„Жените ме обвиняват, че съм отвратителна порно звезда, кукла Барби и лоша майка”, каза тя. „Някои от тях дори мислят, че преследвам мъжете им, но нямам вина, че момчетата ме гледат. Работих усилено за външния си вид и много от операциите ми също бяха по медицински причини. “

Трейси казва, че майките бързат да я съдят в училище, когато тя остави двете си деца – Мили на 13 и Габриеле на осем.

„Една жена винаги ме зяпа и се мръщи. Но не съм сигурна дали тя е наясно, че съпругът ѝ ми е изпратил съобщение и ме е поканил за питие. Игнорирах го обаче, държа се за себе си. “

„Мъжете започват да ме канят да излезем и когато не отговоря, ме наричат грозна, боклук или кучка. По-рано това ме разстройваше и разплакваше”, споделя Трейси.

“Защо ме мразиш, че се опитвам да изглеждам добре? В наши дни обаче не позволявам това да ми повлияе, защото знам, че съм добър човек.”

Трейси за пръв път тръгна по пътя си към усъвършенстване на тялото след несигурност относно външния си вид в тийнейджърска възраст.

„Хората в училище ме наричаха грозна, а аз не бях популярно, хубаво момиче”, разкрива тя.

На 18 години, тя направи първата си операция, за да коригира бюста си през 2006 г. Трейси от Бъкингамшир беше развълнувана от новите си гърди, но не знаеше, че силиконовите импланти бавно изтичат вътре в нея. През 2013 г. тя имаше спешно отстраняване и реконструкция на гърдата, последвана от друга операция за подмяна на имплантите. Но вторият набор предизвика повече здравословни усложнения през следващите няколко години.

Храносмилателната ми система се натовари и косата ми падна. Приличах на стара дама. Имплантите ме тровеха. ”

През 2015 г. Трейси направи вагинална операция – резултат от нараняване, причинено от 60 километрова разведряваща разходка с велосипед.

„Впоследствие бях в абсолютна агония и дни наред не можех да седна.“ Колоезденето беше причинило киста и толкова тежко възпаление, че се нуждаеше от лабиопластика, за да поправи щетите.

Трейси запази тъканите на срамните устни като спомен, казвайки: „Направих ги на огърлица.”

Между операциите на гърдите си Трейси е направила две лазерни очни операции, за да коригира късото си зрение, а през 2018 г. е платила 6000 британски лири за ринопластика, за да премахне подутината на носа си.

С общата сума, надхвърляща 50 000 британски лири, тя се издържа чрез моделство, работа като инфлуенсър и личен треньор. Но докато е натрупала 700 000 последователи в Instagram, Трейси постоянно се сблъсква с обвинения, че дава лош пример за децата си.

По ирония на съдбата тя все още не оценява външния си вид много високо.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *