Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Днес в публична група в социалните мрежи гражданин на София сподели снимка от линия 102 на градския транспорт, в която се вижда шофьорът на превозното средство. На фотоса забелязваме как мъжът носи пистолет по време на работа.

Снимка: Facebook

Реакцията на столичаничани е противоречива. Повечето хора гледат с надсмешка на действието му, а други го защитават. Много малка част намират притежанието на пистолет за притеснително.

“Съвсем нормално е, градския транспорт си е същинска джунгла… Карат се, викат, спорят, а друг е въпроса и той дали ги друса като “чувал с картофи” и е решил да се защити вече, че не се издържа! 😁🤪“, пише гражданин под публикацията.

“Кара автобус в София, филмирал се, въоръжил се все едно е на мисия в Ирак, не е изтрезнел от снощи, искаш му билет, гледа те лошо, посочи към пистолета, намигне ти, спре автобуса, кима ти да слизаш, гледа те категорично”, пише друг.

“Съвсем наскоро, точно по тази линия двама са нападнали водача. Двамата не разбрали, че автобусът не изпълнявал пълен курс, а е бил до гараж Земляне.”, оправдава го трети.

Център за градска мобилност, може ли да обясните?”, притеснено пита четвърти.


Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *