Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 1 500 лв е наложена на задържания по обвинение в блудствени действия спрямо пълнолетно лице, което не е съзнавало какво му се случва служител на община Казанлък  Ю.С., познат като Юлиус, съобщиха от прокуратурата в Града на розите, предава Монитор.

50-годишният екоинспектор беше арестуван по сигнал, подаден от майката на 31-годишната пострадала, установено е че Юлиус и жената, която страда от психично заболяване и е епилептик са установили първоначалните контакти в социалната мрежа. Между тях е имало две сексуални срещи в дома на пострадалата, която не е под запрещение преди седмица. Според разследващите жената е била по-активната в разговорите, нейна била инициативата за среща „на живо“.

Повдигнато е обвинение по член 151 ал. 4 от НК / Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното/, предвиждащ затвор до 5 години.

Обвиняемият е изключително деен при изпълнение на контрольорските си функции в общината, коментират жители на Казанлък, те припомнят, че той се изживява и като любител-фотограф като често публикува в мрежата фотоси на границата на порнографията. Част от моделите му са на възраст опасно близка до непълнолетието.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *