Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора.

“Уважаеми сънародници, 3 милиона от вас гласуваха на референдума, който инициирахме. Сегашната политическа класа много ясно показа на своя суверен, че пряката демокрация въобще не я интересува.” Това обяви Слави Трифонов, включвайки се на живо в личния си профил във “Фейсбук”.

“Ние направихме всичко възможно, за да приложим решението на референдума в действия. Единственото, което остана е да създадем политически проект, но и това се случи, въпреки всички опити да бъде спрян. Има такъв народ” ще участва на предстоящите избори”, каза още Трифонов.

“Зад нашия политически проект застанаха качествени и достойни българи. Имам щастието да работя с доказани професионалисти. Представям ви екипа: В сектор “Здравеопазване” ви представям ръководителя на лаборатория на БАН проф. д-р Андрей Чорбанов, бившият директор на “Александровска”, “Доверие”, “Панагюрище” доз. д-р. Кирилов”, допълни той.

В сектор “Икономика и Финанси”, Слави представи икономическия анализатор и дългогодишен икономически съветник на КТ “Подкрепа” Мика Зайкова, финансовия експерт и съветник “Дигитално банкиране и иновативни разплащания” към Асоциацията на банките в Люксембург Любомир Каримански, и Пламен Данаилов бивш представител на контролния съвет на “Камарата на независимите оценители”.

В сектор “Правосъдие” той представи магистърът по европейско и международно право Александър Рашев, Андрей Михайлов и докторът по международно право и магистър по икономика, главен асистент в Софийски университет – Паунита Петрова.

В сектор на “Образование” в партията на Трифонов отиват Светослав Георгиев и Пламен Николов. 

В сектор “Туризъм” той представи експертът с насоченост дигитален маркетинг Мирослава Колева, бакалавърът и магистър по икономика и маркетинг Ивайло Кожухаров и завършилият икономика в Швейцария Виктор Гетов.

В сектор “Земеделие” Слави Трифонов представи ветеринарния лекар и единствен ветеринарен одитор към ЕК досега и експерт по безопасност на храни Цветанка Войнова, адв. Пламен Абровски и инженер по горско стопанство Данаил Найденов. 

В сектор “Енергетиката” шоуменът е поставил енергийния експерт и консултант в преноса и разпределение на електрическата енергия Благой Голобарев, енергийния експерт и бивш шеф на НЕК Иван Хиновски и главен асистент и д-р по икономика и магистър по икономика в Пекинския университет – Теодора Пенова.

В сектор “Спорт” бяха представени сетовната шампионка по шах Антоанета Стефанова, спортният юрист Радостин Василев и треньорът на българския отбор по по хокей на лед – Станислав Кънчев.

В сектор “Вътрешен ред и сигурност” Слави представи бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, експертът по сигурност и преподавател в НБУ проф. Николай Радулов и експертът по сигурност Радослав Дойчев.

За финал Слави Трифонов обяви “Цялата програма ще бъде представена утре на сайта на партията. Уважаеми сънародници, изборите са на 4 април, ние сме готови, желая ви мъдрост, свободна воля, смелост и гражданска позиция. А аз ще бъда водач на листата във Варна и Стара Загора”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *