Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

След като Бойко Борисов коментира изборните резултати пред резиденцията си в Бояна, сценаристите на Слави Трифонов отговориха светкавично със скеч, предават от Novini.bg.

,,Снегът пада над мен, както рейтингът ми, както се казва, вън нека си вали, мен си ми е зле. Зле ми е, защото на тия избори ми го набимбириха с 200”, пошегува се Краси Радков в имитация от нощта след изборите, когато министър-председателят Бойко Борисов коментира какво следва оттук-нататък на фона на джипката, с която обикаля из страната.

Според експерти скечът на Краси Радков само затвърждава позицията на партията на Слави, че няма да поеме протегнатата ръка на ГЕРБ. 

За мен скечът не е до такава степен отговор, но мълчанието на “Има такъв народ” и твърдението, че те ще изпълнят това, което са обещали на своите избиратели, е такъв отговор. И този отговор е никога повече с мафиотска власт, смята пиар експертът Диана Дамянова.

,,Моето мнение е, че всичко, което те правят, а именно продължаването на стилистиката на телевизията в предишните няколко дни, скечът на Краси Радков, плюс мълчанието представляват непреовержимо доказателство за това, че това са едни хора, които няма да се поддадат на издевателство от страна на Борисов. Това, което той направи пред джипката, човекът пред джипката беше издевателство, те му отговарят с, ако мога да го кажа меко – гавра”, допълни Дамянова за Bulgaria ON AIR.

Според пиар експерта мълчанието от страна на “Има такъв народ” е повече от красноречиво, а дневното изказване на премиера е просто вдигане на шум. 

Това предложение е лишено от здрав смисъл, те и много от предложенията на премиера са лишени от здрав смисъл, но има за цел да създава всеобщ шум в пространството. На този шум Слави и партията му отговарят с мълчание, което аз дълбоко акламирам, посочи Дамянова и допълни, че ходовете на партията на Слави могат да се тълкуват като ясно желание за нови избори. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *