Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас
29-годишната Али Щут Бух от Милуоки, Уисконсин, все още си спомня унизителния момент, когато за първи път мерила роклята на мечтите си.

Тогава консултант от сватбения салон с подигравателен тон й казал, че тя няма да се побере в нея. Тогава той завел горката булка в отдела с големи размери. 

Именно този случай обаче станал причина за първата стъпка към нейната невероятна трансформация.

Излизайки от магазина в пълно отчаяние, момичето било твърдо решено да свали 40 килограма за важния си ден. Оказало се, че отслабването не е толкова трудно. Дори след като постигнала целта си, Али решила да не спира дотук.

“Когато отидох в магазина за рокля, изобщо не бях сигурна дали ще намеря нещо, което да ми стане или да ми стои добре. Харесах една рокля, с удоволствие я взех. Тогава продавачката я взе от ръцете ми и каза рязко: „Няма да ви отива, ето там има голям размер рокли“.

Разбира се, че знаех, че не съм слаба, но когато непознат ти каже нещо толкова грубо, това е ужасно неприятно. 

Този инцидент с консултантката подкопа моето самочувствие, нейният коментар дълго време не напускаше главата ми. Бях много тъжна. Разбрах, че трябва да се променя. Бях меко казано пухкава, но избирах рокля за моя специален ден и не исках хората да ме гледат и да забелязват само килограмите, споделя бъдещата булка.

Момичето винаги е било с такъв тип тяло, а след раждането на дете килограмите излезли извън контрол. Най-много Али е 120 кг. Когато Али започнала да отслабва преди няколко години, тя започнала да записва всичко, което яде, изчислявайки всяка една калория. С ужас американката осъзнала, че понякога е изяждала почти шест хиляди килокалории на ден! 

И така, постепенно намалявайки калориите, които приема, момичето успяло драстично да намали килограмите си. 

Али успяла да свали 38 килограма за сватбата си. Консултантите в магазина за булчински рокли изобщо не било готово за промяната. Първоначално се опитали да стеснят роклята, но било просто невъзможно да се премахнат 40-те сантиметра, които останали свободни на кръста. Тогава американката отново отишла в булчинския салон и избрала нова рокля за себе си, която преди дори не смеела да погледне. Али споделя, че не се е чувствала по-красива някога преди в живота си.

Бях толкова уверена в себе си в този ден! За първи път исках хората да ме гледат. Поглеждайки назад към снимките си се чувствам толкова горда от промяната си. Щастлива съм, че си купих нова рокля, за да покажа на гостите подмладеното си тяло, споделя Али.

Но дори след края на звездната сватба, Али не спира с режима си и продължава да отслабва. Още повече физическа активност, по-малко нездравословна храна – и резултатът не закъснява. 

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *