Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

„Спайдърменът“ на Мианмар пасна перфектно на осмия ден на протестите в събота, за да се присъедини към десетки хиляди хора в цялата страна, които се противопоставят на военния преврат през този месец и искат завръщането на сваления лидер Аунг Сан Су Чжи, предаде Ройтерс.

28-годишният мъж, който носи името „Spidey Htoo“, наскоро се завъръща от Сингапур, за да започне бизнес. Но пандемията отменя плановете му и сега той се опасява, че превратът от 1 февруари е положението “изкарал извън релси.”

“Превратът беше голям шок за мен”, споделя той.

Спайди Туу заяви, че е носил костюма на супергероя по време на протести, за да не си навлича неприятности на фона на вълната от арести след преврата.

Съветът на ООН за правата на човека съобщи в петък, че повече от 350 души са били арестувани в Мианмар след преврата.

Спайди Туу заяви, че участието му в протести е било дилема за родителите му. Те не искат да заявят позиция, но също така не искат военно управление, защото помнят, че страна вече е била близо 50 години в изолация.

„В крайна сметка ми позволиха да се присъединя“, каза той.

„Нашият протест ще бъде напълно различен от по-старите протести. Нашите идеи и креативност са по-напреднали. Те не могат да ни победят. Ще спечелим. ”, споделя още Спайди.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *