Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Малко хора знаят за това, но секс играчките могат да се използват не само за забавление, но и за поддържане на здравето. Вижте повече подробности за стоки от секс магазин, които Rambler съветва да не пропускате:

Вибратор Заек

Снимка: depositphotos.com

Изключително популярен модел на вибратори, предимството на който се крие в едновременната стимулация както на клитора, така и на вагината. Тъй като сексуалните реакции на всяка жена са индивидуални, такова устройство помага да се намерят най-чувствителните части на тялото и така е по-лесно да се постигне оргазъм. Няма значение – със или без партньор. Оргазмът от своя страна е чудесен за облекчаване на стреса и помага да заспите по-добре.

Вагинални топки

Те ще ви помогнат да стегнете вагиналните си мускули, като едновременно с това ще ви накарат да изпитвате и по-силни оргазми. Могат да се използват и като анални топчета. В топчетата има допълнителни топчета, които при движение предизвикват вибрации, които ще ви доставят още по-голямо удоволствие. Те са лесни за изваждане, благодарение на силиконовият си пръстен в края.


Лубрикант

Най-често лубрикантите се използват със секс играчки. Въпреки това, те често са необходими за класически секс без допълнителни устройства. Този продукт става незаменим в моменти, когато естествената мокрота на жената не е достатъчно за гладко проникване: по време на бременност, след раждане или в началото на менопаузата.
Ако проблемът със сухотата ви измъчва редовно, експертите ви съветват да разгледате лубрикантите с хиалуронова киселина, това помага за естественото овлажняване на лигавицата.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *