Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Склонността им да се отдадат на всяко свое желание е една от личностните черти, която от гледна точка на астрологията, е особено характерна за точно определени знаци на зодиака, пише iWoman.bg. Ето 4 знака, които са свикнали да поставят собственото си удобство над всичко останало всеки път.

Везни

Разбира се, Везните са знак на справедливостта, но те поставят себе си на първо място от самото начало на връзката. Тези хора не могат да устоят на най-новата мода, блестящи бижута, луксозни коли и красиво обзаведени домове. Понякога списъкът за пазаруване на Везните надхвърля значително бюджета им, но това определено не ги спира. Всичко е свързано с луксозния външен вид, за който родените под този знак са готови да похарчат много.

Телец

Въпреки факта, че Телецът е изключително грижовен, лоялен и любящ човек, той обича себе си преди всичко. Той е много материалистичен и затова избира най-добрите тоалети, коли, бижута, уреди и джаджи за себе си. Част от движещата сила зад амбициите на Телеца е насочена от крайния резултат към средствата за постигането му. Те обичат парите, защото те им дават възможност да се поглезят и порадват на живота.

Овен

Буквално всичко говори за егоизма на Овена. Целият им живот е желание да бъдат най-добрите и да използват всички налични възможности. Те са изключително конкурентни личности и искат всички да знаят, че имат най-добрите коли, играчки и живот като цяло. И ако това не е така, тогава Овенът ще направи всичко възможно, за да бъде не по-лош от другите. Що се отнася до грижата за себе си, няма концепция за твърде висока цена за тях.

Лъв

Да, Лъвът е изключително щедър човек, но винаги се стреми да получи своя дял в достатъчно количество. А това, което дава на другите, като правило може лесно да бъде заменено с нещо друго. Родените под този знак знаят, че техните екстравагантни начини да се глезят неизменно ще привлекат вниманието на околните. Те обичат да гледат как на хората им текат лигите за тяхната техника, коли, гардероб и начин на живот. Лъвът копнее да стане този, с когото всички около него искат да бъдат в добри отношения.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *