Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

35-годишният Теренс Неш беше хвърлен зад решетките за поредица от престъпления, включително притежание на оръжия и наркотици. Това стана след като кокаиновата мрежа, която той е изградил с брат си Антъни (36 г.), беше разкрита, пише dailystar.uk.

Известният шеф на бандата Теренс Неш за първи път извършил убийство, когато е бил само на 15 години. 35-годишният Неш беше вкаран в затвора за 24 години, след като бе признат за виновен по седем обвинения, включително за притежание на огнестрелни оръжия и разпространение на наркотици.

източник: Merseyside Police

Големият му брат Антъни Наш, 36-годишен, също отива зад решетките за 15 години и половина за разпространение на наркотици.

Теренс, който вече има 14 присъди зад себе си, признава за непредумишлено убийство преди повече от 20 години, когато бил още тийнейджър, съобщава Liverpool Echo.

Иън Бърк намира смъртта си, след като Теренс Неш и приятелите му го наръгват на парти. Бърк се опитал да избяга от партито, но бил подгонен от Неш и двама други, които го били и ритали. Той починал от нараняванията си в болница на следващия ден.

През последните години братята Наш управлявали престъпна империя в Кърби, Мърсисайд, държейки внушителен оръжеен арсенал.

източник: Merseyside Police

Но всичко се разпаднало, след като ченгета нахлухи в един от техните сейфове, а те избягали в Испания, за да избегнат правосъдието.

Тяхната група за разпространение на наркотици се разпаднала през септември 2019 г., когато окончателно ченгета иззели 32 000 британски лири пари от една от бърлогите им.

През същата седмица полицията нахлула и в друга бърлога, където били открити седем килограма кокаин, три пистолета, гранати и патрони.

източник: Merseyside Police

Оръжията – два револвера, пушка и гранатите били притежание на Теренс.

След това братята избягали в Холихед, Северен Уелс, от където взели ферибот до Ирландия. Оттам те отлетяли за Испания.

Текстовите съобщения от телефоните им разкриват, че Теренс е казал на Антъни: “Ако не се занимавах с теб и твоята алчност, щях да бъда спасен. F *** off.”

Когато животът в скривалищата станал твърде непоносим, братята се прибрали и били арестувани през декември 2019 г.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *