Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Източните народи имат истински култ към палмията или по-просто казано четенето на съдбата по линиите на ръката. Зад всяка се крие по нещо за бъдещето на човек. 

В палмията кутрето е особено важно. Дължината на всеки негов сегмент разкрива неподозирани неща за всеки (прочетете по-долу и проверете за самите вас). Този пръст разкрива генетични връзки, природни таланти, способности, късмет в любовта и живота, издава Блиц. 

Малкият пръст се анализира въз основа на три сегмента – горен, среден и основен.

Горен сегмент 1

Погледнете внимателно кутрето си и дължината на трите му сегмента. Ако първият сегмент – най-горният, е по-дълъг от средния, това означа а, че вие сте много креативен, изобретателен, активен и надарен човек.

Обикновено правите всичко по свой собствен начин, не приемате чуждите идеи и сте уверени в преценката си.

Ако този сегмент е по-кратък от средния, то значи вие сте много практични и решителни, прагматични и се интересувате повече от материалните ценности. 

Среден сегмент 2

Много рядко този сегмент е най-дългият от трите, но в случай, че това е така, това показва тенденция към малформации, които трябва да се научите да контролирате на ранен етап. 

От друга страна това може да покаже необичайна решителност и дори излишна упоритост.

Ако вторият сегмент е по-дълъг от основния, то значи, че вие сте много сериозен и трудолюбив човек. Хората знаят, че могат да разчитат на вас и имате много приятели.

Основен сегмент 3

Ако този сегмент е по-къс пт другите два, то значи вие сте съвестен човек, но за жалост леко наивен. Много хора биха се опитали да ви подведат. Не трябва да вярвате на истории и обещания, отправени от нищото.

Ако третият сегмент е равен на средния, имате специални умения и успявате сами да решите всичките си проблеми.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *