Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат.

Имаме парламент, който е различен от всички предишни. Той закъсня с шест месеца, защото предишните управляващи се бяха вкопчили във властта, заяви заместник-председателят на “Има такъв народ” Тошко Йорданов в първото си изказване пред 45-ото Народно събрание.

Различен е, защото в него има представители на хората, които протестираха една година. Има представители, които ядоха бой от полицията, добави Йорданов.

Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат. Не е ясно колко ще изкара, ще стане ясно съвсем скоро, заяви заместникът на Слави Трифонов.

Задължителна е промяна в Изборния кодекс. За да може всеки български гражданин, независимо къде се намира, да може да гласува, призова той и изреди: премахване на ограничението за броя на секциите в чужбина в държави извън ЕС, гласуване по пощата, 100% машинно гласуване, разпускане и избор на нова ЦИК, видеонаблюдение в секциите.

Трябва да има и мажоритарни избори, но гледайки тази зала… Партията, която ги предлага, няма мнозинство, каза още Йорданов.

Ще внесем още днес готови промени в Изборния кодекс, както и промени, за да може субсидията за политическите партии да бъде 1 лв. на глас., обяви Тошко Йорданов и приключи изказването си.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *