Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Самоубийство се е случило в ж.к. “Дъбника” във Враца, предава Novini.bg.

Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход “А” в блок №16. Трагедията е станала тази сутрин, около 4 часа. Тогава съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханна върху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. При падането тя е изпокъсала просторите на съседите си. Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта й. 

Съседи на загиналата споделят, че преди време се е развела с първия си съпруг, от който има 14-годишно момиче. Детето останало да живее при баща си, но често я посещавало. Когато бившият й мъж разбрал, че тя има нов човек до себе си й забранил да си вижда детето, взел родителските права и не позволявал да вижда дъщеря си.

Неговото решение повлияло на психиката на жената, след което тя се разболяла и започнала да се лекува от депресия и тревожност в Психодиспансера във Враца. 

Това не били единствените проблеми на 36-годишната самоубийца. Доскоро тя е била бременна с близнаци, но е направила спонтанен аборт, което допринесло за влошаване на психическото й състояние. По думи на съседите й жената имала и здравословен проблем с нерв, който пристискал мозъка й.

Хората от входа разказаха, че  последно са я видели преди 2 дни, като нищо в поведението нищо не подказвало, че има склонност за самоубийство. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *